• 1
  • 2
  • 3

Ο Λάκης Χαλκιάς ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη

xalkias-theodorakis13 ζωντανές ηχογραφήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», σε συναυλίες αφιερώματα σε ποιητές τη διετία 2013-2014. O δίσκος διανεμήθηκε από την «Κυριακάτικη Ενημέρωση». Δεύτερες φωνές κάνει στα τραγούδια του Μανόλη Αναγνωστάκη η Νένα Βενετσάνου, ενώ σε κάποια άλλα ακούγεται η Σοφία Παπάζογλου. Στο «Λεβέντη», η ηχογράφηση του οποίου προέρχεται από αφιέρωμα της εκπομπής «Στην υγειά μας» στο συνθέτη το Νοέμβρη του 2010, ακούγεται και ο ίδιος ο Μίκης. Περισσότερες πληροφορίες

Λεβέντικες καρδιές

2008  leventikes kardies xalkiasΕρμηνεύει ο Λάκης Χαλκιάς. Νέο CD «Λεβέντικες καρδιές» από Χαλκιά & Κορακάκη «Τα λαϊκά είναι κόκκινο πανί για ραδιόφωνα και τηλεοράσεις» Λάκης Χαλκιάς - Βαγγέλης Κορακάκης συνυπάρχουν για πρώτη φορά δισκογραφικά με τις λαϊκές «Λεβέντικες καρδιές» και στο πάλκο.

«Λεβέντικες καρδιές»
Μια τυχαία συνάντηση κάποιο χειμωνιάτικο βράδυ του Λάκη Χαλκιά με τον λαϊκό συνθέτη Βαγγέλη Κορακάκη στο «Χαμάμ», δυο ζεστές κουβέντες που αντάλλαξαν («Λάκη, πώς και δεν έχουμε συνεργαστεί ακόμη;») και γεννήθηκε ο δίσκος «Λεβέντικες καρδιές».

Περισσότερα

Η Φάμπρικα - Λάκης Χαλκιάς, Γιάννης Μαρκόπουλος

Σκάρος - Τάσος Χαλκιάς

Παραδοσιακά μουσικά κεντήματα - Χαλκιάς Λάκης

Τάσος Χαλκιάς

Λάκης Χαλκιάς Επίσημη Ιστοσελίδα

mousikorama ierousalimmousikorama ierousalim pisw1986 - "ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ" - Δισ. Συν. Καλ. Μουσική: Βάκη . Γιαννούλη - Ποίηση: Παλαιστίνιων Ποιητών

"ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ"

        Ένας αλληγορικός δίσκος, αφιερωμένος σ’ αυτούς που λατρεύουν την ΛΕΥΤΕΡΙΑ & την ΕΙΡΗΝΗ.
Η ποίηση των Παλαιστινίων Ποιητών ΜΑΧΜΟΥΤ ΝΤΑΡΟΥΗΣ – ΤΑΟΥΦΙΚ ΖΙΑΝΤ – ΣΑΜΙΧ ΑΛΚΑΣΕΜ σε συνδυασμό με την μουσική του συνθέτη ΒΑΚΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, δίνει το δραματικό πάθος και την ένταση όλων των λαών που διαμαρτύρονται για το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με αιχμή το πρόβλημα των λαών της Παλαιστίνης και του Λιβάνου, που αγωνίζονται για την Ελευθερία και Εθνική Ανεξαρτησία.

Στο δίσκο τραγουδούν, ο Λάκης Χαλκιάς   ο οποίος με την συμμετοχή του αυτή μας επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το εκπληκτικά φωνητικά προσόντα και την προσαρμογή του σε ένα ειδικό είδος τραγουδιών, όσο και αγωνιστικό του παρών σε αυτούς τους λαούς που αγωνίζονται και διεκδικούν την Ελευθερία τους και την Εθνική τους Ανεξαρτησία.

Συμμετέχουν επίσης η νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια Άλκηστη Γκόγκου,  
Απαγγελία:  Γιώργος Παπαδημητράκης.

Την επιμέλεια του δίσκου έκανε ο Χάλεντ Χομεϊντάν με παραγωγό την εταιρία SABCO.
Ο δίσκος κυκλοφόρησε από τον Δισκογραφικό Συνεταιρισμό Καλλιτεχνών.

Αθήνα 22/4/86  

porn Porn