• 1
  • 2
  • 3

Ο Λάκης Χαλκιάς ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη

xalkias-theodorakis13 ζωντανές ηχογραφήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», σε συναυλίες αφιερώματα σε ποιητές τη διετία 2013-2014. O δίσκος διανεμήθηκε από την «Κυριακάτικη Ενημέρωση». Δεύτερες φωνές κάνει στα τραγούδια του Μανόλη Αναγνωστάκη η Νένα Βενετσάνου, ενώ σε κάποια άλλα ακούγεται η Σοφία Παπάζογλου. Στο «Λεβέντη», η ηχογράφηση του οποίου προέρχεται από αφιέρωμα της εκπομπής «Στην υγειά μας» στο συνθέτη το Νοέμβρη του 2010, ακούγεται και ο ίδιος ο Μίκης. Περισσότερες πληροφορίες

Λεβέντικες καρδιές

2008  leventikes kardies xalkiasΕρμηνεύει ο Λάκης Χαλκιάς. Νέο CD «Λεβέντικες καρδιές» από Χαλκιά & Κορακάκη «Τα λαϊκά είναι κόκκινο πανί για ραδιόφωνα και τηλεοράσεις» Λάκης Χαλκιάς - Βαγγέλης Κορακάκης συνυπάρχουν για πρώτη φορά δισκογραφικά με τις λαϊκές «Λεβέντικες καρδιές» και στο πάλκο.

«Λεβέντικες καρδιές»
Μια τυχαία συνάντηση κάποιο χειμωνιάτικο βράδυ του Λάκη Χαλκιά με τον λαϊκό συνθέτη Βαγγέλη Κορακάκη στο «Χαμάμ», δυο ζεστές κουβέντες που αντάλλαξαν («Λάκη, πώς και δεν έχουμε συνεργαστεί ακόμη;») και γεννήθηκε ο δίσκος «Λεβέντικες καρδιές».

Περισσότερα

Η Φάμπρικα - Λάκης Χαλκιάς, Γιάννης Μαρκόπουλος

Σκάρος - Τάσος Χαλκιάς

Παραδοσιακά μουσικά κεντήματα - Χαλκιάς Λάκης

Τάσος Χαλκιάς

Λάκης Χαλκιάς Επίσημη Ιστοσελίδα

   Σ’ αυτό τον δίσκο ακτίνας καταθέτω ένα μεγάλο μέρος την εφηβικής μου ψυχής, αφού ήμουν μόλις 18 στα 19 ετών. Και γιατί σ’ αυτή την  περίοδο της ζωής μου έγιναν μεγάλα και σημαντικά πράγματα που σημάδεψαν την υπόλοιπη ζωή μου.
2006 mousikorama prwta tragoudia         Αυτή την εποχή ήμουν πια ένας καθιερωμένος μουσικός, τραγουδιστής   στο χώρο της Λαϊκής μουσικής, δηλαδή, συνεργάστηκα με πολύ μεγάλους καλλιτέχνες του Δημοτικού, του Ρεμπέτικου και του Λαϊκού τραγουδιού, που για μένα ήταν και το μεγάλο μου σχολείο. Την ίδια εποχή  έκανα και την πρώτη μου δισκογραφία.
        Έγραψα τα πρώτα μου τραγούδια όπως το ¨Αγαπώ αγαπώ¨ και το ¨Μη ρωτάς μη ρωτάς¨.  Που είναι οι πρώτες μου συνθέσεις.
        Και  γιατί στην ηλικία αυτή, ένοιωσα το μεγάλο σκίρτημα του έρωτα που δεν ήταν άλλη από την  σύζυγό μου και σύντροφό μου Αλεξάνδρα, που με ενέπνευσε για να γράψω και αυτά τα δυο πρώτα τραγούδια. Γι’ αυτό, αφού της αφιέρωσα την ίδια μου τη ζωή, σαν ένα ελάχιστο δείγμα της απέραντης  αγάπης μου, της αφιερώνω και αυτό τον δίσκο ακτίνας.
      Έναν δίσκο που κουβαλάει όλη τη λαχτάρα κάθε νέου ανθρώπου  για τη ζωή, που κουβαλάει τα όνειρά του, τις ελπίδες και τις αγωνίες  του, για ένα μέλλον πιο καλό κι πιο ανθρώπινο.   

                                                                     Λάκης Χαλκιάς

 

Τίτλοι
 
  1. Ντολτσεβίτα
2. Δέκα συμβουλές
3. Καρδιά πληγωμένη
4. Πάντα εσένα συλλογιέμαι
5. Πληροφορίες κακές
6. Νύχτωσε
7. Παραπονιάρικο
8. Όλοι πεθαίνουν μια φορά
9. Μη ρωτάς μη ρωτάς
10. Το τραγούδι της φτωχολογιάς
11. Σαν χαμογελάς κουκλί μου
12. Αγαπώ, αγαπώ
13. Όπως πληρώνεις θα πληρωθείς
14. Σήμερα ανοίξαμε ταβέρνα

porn Porn