• 1
  • 2
  • 3

Ο Λάκης Χαλκιάς ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη

xalkias-theodorakis13 ζωντανές ηχογραφήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», σε συναυλίες αφιερώματα σε ποιητές τη διετία 2013-2014. O δίσκος διανεμήθηκε από την «Κυριακάτικη Ενημέρωση». Δεύτερες φωνές κάνει στα τραγούδια του Μανόλη Αναγνωστάκη η Νένα Βενετσάνου, ενώ σε κάποια άλλα ακούγεται η Σοφία Παπάζογλου. Στο «Λεβέντη», η ηχογράφηση του οποίου προέρχεται από αφιέρωμα της εκπομπής «Στην υγειά μας» στο συνθέτη το Νοέμβρη του 2010, ακούγεται και ο ίδιος ο Μίκης. Περισσότερες πληροφορίες

Λεβέντικες καρδιές

2008  leventikes kardies xalkiasΕρμηνεύει ο Λάκης Χαλκιάς. Νέο CD «Λεβέντικες καρδιές» από Χαλκιά & Κορακάκη «Τα λαϊκά είναι κόκκινο πανί για ραδιόφωνα και τηλεοράσεις» Λάκης Χαλκιάς - Βαγγέλης Κορακάκης συνυπάρχουν για πρώτη φορά δισκογραφικά με τις λαϊκές «Λεβέντικες καρδιές» και στο πάλκο.

«Λεβέντικες καρδιές»
Μια τυχαία συνάντηση κάποιο χειμωνιάτικο βράδυ του Λάκη Χαλκιά με τον λαϊκό συνθέτη Βαγγέλη Κορακάκη στο «Χαμάμ», δυο ζεστές κουβέντες που αντάλλαξαν («Λάκη, πώς και δεν έχουμε συνεργαστεί ακόμη;») και γεννήθηκε ο δίσκος «Λεβέντικες καρδιές».

Περισσότερα

Η Φάμπρικα - Λάκης Χαλκιάς, Γιάννης Μαρκόπουλος

Σκάρος - Τάσος Χαλκιάς

Παραδοσιακά μουσικά κεντήματα - Χαλκιάς Λάκης

Τάσος Χαλκιάς

Λάκης Χαλκιάς Επίσημη Ιστοσελίδα

mousikorama paradosiaka mousika kentimata2002 - "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ" - CENTRAL MUSIC CM 

ΝΕΟ CD ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΧΑΛΚΙΑ
                                        Με τον γενικό τίτλο:
                  ¨ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ¨

Ένα νέο CD κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες με τον ΛΑΚΗ ΧΑΛΚΙΑ που έλειψε περίπου τρία χρόνια από την δισκογραφία, με τον γενικό τίτλο:
                  ¨ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ¨

Είναι ένας δίσκος με αυθεντικά παραδοσιακά τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και με τον γνωστό μοναδικό τρόπο που ο Λάκης Χαλκιάς ξέρει να μας τα παρουσιάζει.
Στο CD αυτό ο μεγάλος τραγουδιστής μας δίνει την ευκαιρία να γευτούμε τις μουσικές ομορφιές της Ελλάδας, αλλά και περιοχές που μένους πάντα στην ελληνική ψυχή για τις εκπληκτικές μουσικές δημιουργίες που μας άφησαν και που όσο ο χρόνος περνάει τόσο αυτά τα τραγούδια δυναμώνουν και γίνονται ακόμα πιο ωραία ένα φανταστικό μουσικό ταξίδι όπως ο Λάκης Χαλκιάς ξέρει να μας οδηγεί.
Ερμηνεύει τραγούδια από τη Σμύρνη, την Προποντίδα, την Μακεδονία, τα νησιά του Αρχιπελάγους, την Κρήτη, την Πελοπόννησο, την Ρούμελη και την Ήπειρο.

Συμμετέχει η χορωδία του ομίλου Ελληνικών Τεχνών.
Η ενορχήσρτωση και διεύθυνση της ορχήστρας είναι του Χρήστου Χαλκιά.
Το CD κυκλοφόρησε από την εταιρεία CENTRAL MUSIC LTD
Και την διανομή έχει η ΚΙΝΗΣΙΣ.

 Αθηνα,  27-3-2002

porn Porn