• 1
  • 2
  • 3

Ο Λάκης Χαλκιάς ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη

xalkias-theodorakis13 ζωντανές ηχογραφήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», σε συναυλίες αφιερώματα σε ποιητές τη διετία 2013-2014. O δίσκος διανεμήθηκε από την «Κυριακάτικη Ενημέρωση». Δεύτερες φωνές κάνει στα τραγούδια του Μανόλη Αναγνωστάκη η Νένα Βενετσάνου, ενώ σε κάποια άλλα ακούγεται η Σοφία Παπάζογλου. Στο «Λεβέντη», η ηχογράφηση του οποίου προέρχεται από αφιέρωμα της εκπομπής «Στην υγειά μας» στο συνθέτη το Νοέμβρη του 2010, ακούγεται και ο ίδιος ο Μίκης. Περισσότερες πληροφορίες

Λεβέντικες καρδιές

2008  leventikes kardies xalkiasΕρμηνεύει ο Λάκης Χαλκιάς. Νέο CD «Λεβέντικες καρδιές» από Χαλκιά & Κορακάκη «Τα λαϊκά είναι κόκκινο πανί για ραδιόφωνα και τηλεοράσεις» Λάκης Χαλκιάς - Βαγγέλης Κορακάκης συνυπάρχουν για πρώτη φορά δισκογραφικά με τις λαϊκές «Λεβέντικες καρδιές» και στο πάλκο.

«Λεβέντικες καρδιές»
Μια τυχαία συνάντηση κάποιο χειμωνιάτικο βράδυ του Λάκη Χαλκιά με τον λαϊκό συνθέτη Βαγγέλη Κορακάκη στο «Χαμάμ», δυο ζεστές κουβέντες που αντάλλαξαν («Λάκη, πώς και δεν έχουμε συνεργαστεί ακόμη;») και γεννήθηκε ο δίσκος «Λεβέντικες καρδιές».

Περισσότερα

Η Φάμπρικα - Λάκης Χαλκιάς, Γιάννης Μαρκόπουλος

Σκάρος - Τάσος Χαλκιάς

Παραδοσιακά μουσικά κεντήματα - Χαλκιάς Λάκης

Τάσος Χαλκιάς

Λάκης Χαλκιάς Επίσημη Ιστοσελίδα

mousikorama i ellada einai erwtas xalkias 1995mousikorama i ellada einai erwtas pisw¨H ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ¨ (Κυκλοφόρησε το 1995)

                 Μουσική: Μιχαήλ (Λάκης)  Χαλκιάς
                 Στίχοι: Γεώργιος Σουρής, Κώστας Βίρβος, Γιάννης Κακουλίδης, Βασίλης   
                            Παπαδόπουλος, Παύλος Νιρβάνας, Γιάννης Αμανατίδης
 Τραγούδι: Λάκης Χαλκιάς              
 Συμμετέχει: η Κατερίνα Κόρου

        Ο Σατιρικός δεν είναι βολικός άνθρωπος. Δεν ζεις εύκολα μαζί του. είναι ένας ελεύθερος σκοπευτής που προασπίζει αξίες, με ριπές γέλιου και καταιγισμούς σαρκαστικής ειρωνείας. Όπως ο Σουρής. Ο Γεώργιος Σουρής του Ρωμιού και του Φασουλή και του Περικλέτου.
        Ο Σουρής που η ορθροφροσύνη του σατιρικού λόγου του δοκιμάστηκε σε γεγονότα εθνικού ενδιαφέροντος αλλά και σε διαχρονικές πολιτικές επισημάνσεις.
        Ο Σουρής που τον περιούσιο λόγο του επιχειρούμε να τραγουδήσουμε σήμερα μέσα από τη... μουσική νωπογραφία «Η Ελλάδα είναι Έρωτας» - τίτλος παρμένος από το στίχο του Γιάννη Κακουλίδη – που ζωγραφίζει το σύγχρονο ελληνικό τοπίο, σε μια διαδρομή με αφετηρία και κατάληξη την Ελλάδα.
        Η ποίηση του Σουρή τραγούδι, λοιπόν, πλαισιωμένη από την ποίηση του Παύλου Νιρβάνα, του Κώστα Βίρβου, του Γιάννη Κακουλίδη, του Βασίλη Παπαδόπουλου και του Γιάν. Αμανατίδη.
       Τραγούδια για τη γλώσσα του Έλληνα, με τη γλώσσα του Έλληνα.  

porn Porn