• 1
  • 2
  • 3

Ο Λάκης Χαλκιάς ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη

xalkias-theodorakis13 ζωντανές ηχογραφήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», σε συναυλίες αφιερώματα σε ποιητές τη διετία 2013-2014. O δίσκος διανεμήθηκε από την «Κυριακάτικη Ενημέρωση». Δεύτερες φωνές κάνει στα τραγούδια του Μανόλη Αναγνωστάκη η Νένα Βενετσάνου, ενώ σε κάποια άλλα ακούγεται η Σοφία Παπάζογλου. Στο «Λεβέντη», η ηχογράφηση του οποίου προέρχεται από αφιέρωμα της εκπομπής «Στην υγειά μας» στο συνθέτη το Νοέμβρη του 2010, ακούγεται και ο ίδιος ο Μίκης. Περισσότερες πληροφορίες

Λεβέντικες καρδιές

2008  leventikes kardies xalkiasΕρμηνεύει ο Λάκης Χαλκιάς. Νέο CD «Λεβέντικες καρδιές» από Χαλκιά & Κορακάκη «Τα λαϊκά είναι κόκκινο πανί για ραδιόφωνα και τηλεοράσεις» Λάκης Χαλκιάς - Βαγγέλης Κορακάκης συνυπάρχουν για πρώτη φορά δισκογραφικά με τις λαϊκές «Λεβέντικες καρδιές» και στο πάλκο.

«Λεβέντικες καρδιές»
Μια τυχαία συνάντηση κάποιο χειμωνιάτικο βράδυ του Λάκη Χαλκιά με τον λαϊκό συνθέτη Βαγγέλη Κορακάκη στο «Χαμάμ», δυο ζεστές κουβέντες που αντάλλαξαν («Λάκη, πώς και δεν έχουμε συνεργαστεί ακόμη;») και γεννήθηκε ο δίσκος «Λεβέντικες καρδιές».

Περισσότερα

Η Φάμπρικα - Λάκης Χαλκιάς, Γιάννης Μαρκόπουλος

Σκάρος - Τάσος Χαλκιάς

Παραδοσιακά μουσικά κεντήματα - Χαλκιάς Λάκης

Τάσος Χαλκιάς

Λάκης Χαλκιάς Επίσημη Ιστοσελίδα

mousikorama eirinimousikorama eirini pros1985 - "ΕΙΡΗΝΗ" - Maxi Single Δισ. Συν. Καλ. Mουσική: Λάκη Χαλκιά - Στίχοι: Δημ. Λεοντάρη.

¨ΕΙΡΗΝΗ¨

                                                ΛΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

                  Mουσική: Λάκη Χαλκιά – Στίχοι: Δημ. Λεοντάρη

      Ο δίσκος αυτός είναι μια μικρή προσφορά για την οικονομική ενίσχυση δυο σημαντικών φορέων όπως η ¨Επιτροπή για την έκκληση της Ακρόπολις¨ και ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), που φέτος γιορτάζει τα σαράντα του χρόνια.

     Όλοι εμείς οι καλλιτέχνες και συνεργάτες που δουλέψαμε γι’ αυτό το δίσκο, προσπαθήσαμε να περάσουμε στον κόσμο το μήνυμα για την αναβάθμιση της ιδέας της Ειρήνης, της Ζωής και του Πολιτισμού και τον καλούμε να ενισχύσει την προσπάθειά μας. 

porn Porn